Opinii eveniment OO 24 aprilie 2015

 

,,Evenimentul dedicat obiectivelor orizontale la care am participat a fost unul reușit deoarece am cunoscut noi colegi care sunt implicați în acest proiect și am putut schimba impresii, am lucrat la studiul de caz și am dezbătut despre discriminare, unde am învățat că nu trebuie să judecăm pe nimeni, indiferent de rasă, sex sau religie. Îmi doresc ca pe viitor să mai pot participa la astfel de activități.’’ (Puraci Iasmina, Colegiul Național C. D. LOGA Caransebeș)

 

,,Pot spune că mi-a plăcut această activitate, a fost bine pusă la punct. Ne-a ajutat să cunoaştem persoane noi, să socializăm cu acestea, să descoperim caractere noi şi să învăţăm lucruri noi de la ele. Ne-a dat mai multă încredere în noi, a fost frumos. Aş dori să se mai repete, deoarece a fost un eveniment educativ si o experienţă frumoasă.’’ (Ianoșiga Cristina Alina, Colegiul Național C. D. LOGA Caransebeș)

 

,,Acțiunea a fost interesantă, am luat legătura și cu alți elevi din alte grupuri țintă, mi- plăcut foarte mult.’’ (Bolovegea Laurențiu Iliuță, COLEGIUL TEHNIC CĂRĂȘAN  REȘIȚA)

 

,,Activitatea de vineri a fost foarte interesantă, am discutat cu alți colegi iar părerile deși diferite au fost originale.’’ (Ţîrle Valentin Alexandru, COLEGIUL TEHNIC CĂRĂȘAN REȘIȚA)

,,Am discutat despre discriminare și egalitate de șanse, iar întâlnirea a fost foarte instructivă.’’ (Cătană Cristian Ionuț, COLEGIUL TEHNIC CĂRĂȘAN REȘIȚA)

,,A fost interesant. Cel mai mult mi-a plăcut jocul de rol.’’ (Buzdugan Mario Cristopher, LICEUL „MATHIAS HAMMER” ANINA)

 

,,Mă bucur că am avut ocazia să particip la această activitate. Colaborarea cu ceilalți colegi de grup și jocul de rol cred că mă vor ajuta să mă integrez mai ușor în societate și să-mi pot alege cariera.’’ (Izvernar Naomi Ramona, LICEUL „MATHIAS HAMMER” ANINA)

 

,,A fost o activitate bine organizată din care mi-am însușit noi cunoștințe care sunt utile în societate.’’ (Calotă Mihai Vasile, LICEUL „MATHIAS HAMMER” ANINA)

 

 

,,Am învățat lucruri noi și mi-a plăcut să lucrez în echipă.’’ (Iancu Mălina-Rebeca, COLEGIUL ECONOMIC AL BANATULUI MONTAN REȘIȚA)

,,Am învățat lucruri noi. Am cunoscut mai multe persoane. Mi-a plăcut activitatea de la atelierele de lucru. Deloc plictisitor.’’ (CRAIOVEANU Casian-Ioan, COLEGIUL ECONOMIC AL BANATULUI MONTAN REȘIȚA)

 

,,Nu am mai participat până acum la activitățile din cadrul unui atelier de lucru, am fost încântată de lucrul în echipă a grupei, dobândind astfel noi cunoștinte.’’ (GALICZA I. Edwina-Andreea, Liceul „Hercules” Băile Herculane)

 

,,Noțiunea de obiective orizontale este ceva nou pentru mine, la sfârșitul activităților am înțeles rolul acestor obiective pe care am să-l transmit și celorlați elevi din grupul țintă al proiectului Efica.’’ (KOSZTANDI Beatrice-Annemarie, Liceul „Hercules” Băile Herculane)

 

,,A fost o experiență deosebită pentru mine, am cunoscut colegi noi și am discutat despre implicarea noastra în proiectul Efica.’’ (ANDREI Călina Adina, Liceul „Hercules” Băile Herculane)