Workshopul EFICA la ora bilantului din 2-4 octombrie 2015

Titlu proiect: „Practica și consilierea școlară – Instrumente eficiente pentru orientarea în carieră a tinerilor’’

Cod proiect: POSDRU/161/2.1/G/138176

Beneficiar: Inspectoratul Școlar Județean Caraș-Severin

 

În perioada 2-4 octombrie 2015 se desfășoară la Băile Herculane workshop-ul EFICA la ora bilanțului.

 

Evenimentul este organizat de Inspectoratul Școlar Județean Caraș Severin în cadrul proiectului „Practica și consilierea școlară – Instrumente eficiente pentru orientarea în carieră a tinerilor’’. Obiectivul principal al workshopului este analiza globală a întregii activități desfășurate prin proiect, interacțiunile dintre diversele categorii participante la proces, extrapolarea rezultatelor obținute în acțiuni viitoare, în vederea asigurării sustenabilității proiectului.

 

La eveniment sunt așteptați să participe circa 150 de persoane: elevi din grupul țintă principal ce au avut rezultate bune la practică, elevi ce au obținut premii la concursurile de practică și la concursurile de firme de exercițiu, 6 reprezentanți ai agenților economici unde s-a desfășurat practica și care au participat la activitatea de practică a elevilor, 4 reprezentanți ai firmelor mamă care au participat la activitatea de firmă de exercițiu, 6 directori/directori adjuncți de la liceele de unde a fost recrutat grupul țintă, membrii echipei de proiect.

 

Evenimentul va fi coordonat de dna Daniela Carasava, Expert Implementare și Evenimente. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să o contactați pe dna Carasava la daniela.carasava@gmail.com sau 0721 208 250.

 

Vă așteptăm cu drag!

Echipa EFICA